Home Print Sitemap

CENTERCHEF - Hammel Idrætscenter - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden

Hammel Idrætscenter er en selvejende institution, som bestå af 3 idrætshaller, 1 svømmehal og 1 motionscenter. Centret er etableret i 2006 ved en sammenlægning af Hammel Svømmebad og Hammel Hallerne.

Hammel Idrætscenter har 6 fast- og 2 løstansatte medarbejdere. Hertil kommer ca. 25 frivillige faste hjælpere, som understøtter specifikke opgaver i centret.

Centret besøges hvert år af mere end 150.000 idrætsudøvere, og omsætningen er på ca. 6,5 mio. kr. årligt.

Svømning, gymnastik, håndbold, badminton, spinning, motions-/styrketræning er blandt hovedsportsgrenene i centret. Hertil kommer en række kommercielle arrangementer med tilknytning til idrætten og/eller de særlige fysiske rammer - fester, kurser, udstillinger, events mv. - ligesom Favrskov Kommunes største skole, som ligger 100 meter fra centret, benytter Hammel Idrætscenter til deres idrætsundervisning.

Se www.hammelidraetscenter.dk

Jobbet

Centret ledes af centerchefen med reference til en seriøs og professionelt arbejdende bestyrelse.

Dit fokus er på ledelse og videreudvikling af forretningen gennem en offensiv strategi. Herudover er nøgleområderne, at:

 - Videreudvikle et positivt arbejdsmiljø

 - styrke forholdet til kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere

 - styre centrets økonomi

 - være tovholder på centrets projekter

 - støtte/ deltage i driften af centrets mangeartede opgaver.

Din profil

Du har gerne en baggrund fra en lignende chefstilling eller anden markedsrelevant institution eller virksomhed. Det vil være en fordel, hvis du ligeledes har kendskab til samspillet med det offentlige.

Du er udadvendt og serviceorienteret, men er også i stand til konstruktivt at sætte grænser. Du besidder det strategiske overblik, og formidler et positivt samarbejde. Du er initiativrig, og følger tingene til dørs til aftalt tid.

Du tilbydes

Et meget spændende og alsidigt job, hvor du får resultatansvaret for gennemførelse af strategien, der udarbejdes i samarbejde med den professionelt arbejdende bestyrelse.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV til info@entermanagement.dk mærket 142.10.11-A9 eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg.

Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk