Home Print Sitemap

SEGMENTCHEF – International forretningsudvikling - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden

Vores kunde er en danskejet international teknologivirksomhed med fokus på energi. Virksomheden, der på verdensmarkedet har stor succes og er verdens førende inden for flere af sine produktområder, er meget dedikeret på innovativ produktudvikling og kundeorienteret opbygning af organisationen. Beliggenhed i den midt-/nordvestlige del i Region Midtjylland.
 
Jobbet
Du bliver ansvarlig for en betydelig del af virksomhedens omsætning, og får hertil hjælp af en velfungerende organisation internt på hovedkontoret og datterselskaber worldwide. Dit fokus i jobbet er to-delt:
·         International forretningsudvikling overfor direct customers, distributører og datterselskaber i tæt samspil med organisationen og
·         udvikling af dine 30 medarbejdere.  
 
Din profil
Du har en høj videregående kommerciel og gerne teknisk uddannelse. Du har international kommerciel erfaring fra teknologivirksomheder, hvor du kan fremvise flotte resultater. Du har et højt energiniveau, er visionær og en igangsætter og ved, du kun får succes ved at samarbejde med og have tiltro til din organisation. Du er forandringsparat og med på, du er en af driverne, der også gennem din ledelsesstil har vist, du har holdet med dig.
 
Du tilbydes
Virksomheden ledes efter moderne principper i medarbejdervenlige omgivelser. Der holdes en god tone og der ydes en dedikeret indsats. Løn + benefits efter kvalifikationer.
 
Ansøgning
Send venligst din ansøgning mærket 162.12.11-C5 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link.
 
Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.
 

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk