Home Print Sitemap

INTERNATIONAL BUSINESS CONTROLLER – ’Økonomichef’ i datterselskaber - (STILLINGEN ER BESAT)

 

Virksomheden
Dechra Veterinary Products A/S er en del af Dechra Pharmaceuticals PLC og beskæftiger i alt ca. 1.000 medarbejdere. Virksomheden er i kraftig vækst.  Økonomiafdelingen i Danmark servicerer ud over det danske selskab en række udenlandske enheder, og du vil indgå i økonomiafdelingens controllerteam på 3 kolleger. For yderligere informationer se www.dechra-eu.com -.
 
Jobbet
Med reference til økonomidirektøren bliver du den strategiske sparringspartner til datterselskaberne i dine forretningsområder.
 
Du får ansvaret for
·         månedsrapportering samt kommentering heraf
·         estimater og forecasts
·         udarbejdelse af budgetter og budgetopfølgning
·         udarbejdelse af årsregnskab samt øvrige forekommende opgaver.
 
Din profil
Du har en baggrund som HD(R), cand.merc.aud. eller tilsvarende og har 2-3 års erfaring fra en lignende stilling i en større produktionsvirksomhed.
 
Stillingen indebærer stor kontaktflade både internt og eksternt, og det er vigtigt, du som person er god til at skabe og bevare relationer.
 
Du er selvstændig og analytisk, og åben for forandringer.
 
Du behersker engelsk på forhandlingsniveau og har gode IT kundskaber.
 
Jobbet indeholder 5-10 rejsedage årligt.
 
Du tilbydes
Du tilbydes spændende udfordringer i en international virksomhed i vækst, gode udviklingsmuligheder, attraktiv løn, fleksible arbejdsforhold og en god personalepolitik med pensions- og forsikringsforhold.
 
Ansøgning
Send venligst din ansøgning mærket 112.09.11-F1 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk