Home Print Sitemap

MARKETINGKONSULENT – med flair for webløsninger - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden

Virksomheden er en international koncern og Danmarks førende producent inden for sin branche med omkring 400 medarbejdere og er beliggende mellem Århus og Viborg. Virksomheden har fokus på høj servicegrad, innovation og kvalitet.

Med reference til marketingchefen kommer du til at indgå i et dynamisk team med selvstændige og initiativrige kolleger.

Jobbet

Webbet er et fokusområde, og som virksomhedens nye marketingkonsulent vil du få ansvar for videreudvikling og administration af de nordiske websites samt produkt- og mediedatabaserne.

Du er således dedikeret til de marketingrelaterede IT-systemer, men vil herudover også deltage i koordinering af marketingafdelingens øvrige aktiviteter som f.eks. udsendelse af e-nyhedsbreve, kampagner, brochureproduktioner, produktlanceringer og mange andre spændende opgaver. 

Du bliver således en vigtig nøgleperson, der får en meget bred berøringsflade i organisationen i Danmark, Sverige og Norge.
 

Din profil

Du har en videregående uddannelse, der gerne er IT-relateret og som sætter dig i stand til at forstå sammenhængene i en international produktionsvirksomhed.

Du har arbejdet med webløsninger før – gerne 3-5 år i tilsvarende stilling - og har du kendskab til Blue Martini og Notes, vil det være en fordel. Du behersker MS Office-pakken på højt niveau og har kendskab til Adobes programpakke.

Du er selvstændig og initiativrig, og får gennemført dine opgaver til tiden, selvom der er mange bolde i luften.

Du vil få kontakt til koncernens selskaber i Norden og resten af Europa. Du behersker engelsk på højt niveau, og kan du forstå de skandinaviske sprog, er det en fordel.

Du tilbydes

Løn og benefits efter kvalifikationer. Af formelle årsager oplyses lønniveauet til 360. – 450.000 DKK.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning mærket 111.09.11-F5 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.

 

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk