Home Print Sitemap

PROJEKTLEDER – Produktudvikling i verdensklasse - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden
Vores kunde er verdens førende inden for flere af sine produktområder. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling og har 475 meget kvalificerede medarbejdere globalt. Innovativ produktudvikling, kundeorienteret opbygning af organisationen og håndteringen af logistikken har givet virksomheden et pænt forspring i forhold til konkurrenterne inden for branchen. Beliggenhed Midt-/Nordvestjylland.
 
Jobbet
Med reference til R&D Manager Platform Projects får du ansvaret for tildelte projekter, der i størrelse kan variere fra 2 til 20 projektmedarbejdere. Ved gennemførelse af større projekter etablerer du en ledergruppe bestående af dig selv og ’drivere’, der inden for hvert sit felt har ansvar for hver deres team af projektdeltagere.
 
Du tager ejerskab for projektet både kommercielt og produktmæssigt, og formidler ejerskabet til din ledergruppe og projektdeltagerne, så helhedsforståelsen for projektet er til stede hos hver deltager.
 
Din profil
Du har i flere år beskæftiget dig med projektledelse inden for udvikling af produkter, der indeholder elektronik/software, og/eller ledet en mindre udviklingsafdeling. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til agile udviklingsprocesser.
 
Du bevarer overblikket, og er god til at spotte de kritiske elementer i projektet, og få dem løst. Du er en dygtig kommunikator og har et personligt drive, der inspirerer dine omgivelser.
 
Du er kommet dertil, hvor ledelse er det vigtigste, og din tekniske indsigt mere er katalysator for din ledergruppes/dine projektdeltageres løsning af problemstillingerne.
 
Du tilbydes
Du bliver en del af en virksomhed i vækst med store internationale ambitioner. Organisationen er præget af meget motiverede, selvstændige og ansvarsbevidste medarbejdere, som alle sætter kunderne i centrum.
 
Ud fra ønsket om at fastholde dygtige medarbejdere lægges stor vægt på effektiv personalepleje, og der er derfor fx. i videst muligt omfang en fleksibel indstilling til arbejdstid, en politik for hjemmearbejdspladser, en åben informationspolitik, favorabel kantineordning, pensionsordning osv.
 
Løn og benefits efter kvalifikationer.
 
Ansøgning
Send venligst din ansøgning mærket 158.12.11-F6 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link.
 
Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.
 
(Du bedes i din ansøgning anføre, hvor du så stillingsopslaget første gang. På forhånd tak.)

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk