Home Print Sitemap

PROJEKTLEDER/-INGENIØR – Professionelle løsninger til industrien - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden

Vores kunde er leverandør af kvalitetsprodukter gennem 60 år, og besidder en omfattende dokumenteret specialviden om importerede kvalitetsprodukter fra førende europæiske og japanske specialfabrikker.
 
Med omkring 60 ansatte, fordelt på afdelingerne i Storkøbenhavn og Århus syd-området, er virksomheden markedsførende i Danmark inden for en del af sit produktområde, hvor projektsalg er et voksende marked.
 
Virksomheden er kendt for et godt arbejdsmiljø, stor faglighed blandt kollegerne og en holdånd, der skaber resultater.
 
Jobbet
I en nyoprettet stilling med arbejdssted på Jyllandskontoret bliver du kundens og sælgerens kontakt internt i virksomheden og til virksomhedens underleverandører/agenturer. Du har en vigtig og aktiv rolle i afdækningen af kundens krav og ønsker, og deltager i hele salgsprocessen fra første kundekontakt, tilbudsgivning, projektering og aflevering.
 
Du vil indledningsvist være back-up for de etablerede sælgere og projektledere, indtil du er klar til at håndtere processen på egen hånd.
 
Du vil herefter få ansvaret for:
  • Vedligeholdelse og udbygning af kundernes tilknytning til virksomheden
  • flere af virksomhedens produkter, herunder dokumentation, leverandørkontakt, markedsføring, vidensdeling, produkttræning m.m.
 
Din profil
Du har en uddannelse som maskiningeniør eller –tekniker eller tilsvarende, og brænder for såvel det tekniske som det kommercielle i opgaveløsningen. Du har gerne erfaring fra projektorienteret salg, og behersker engelsk i skrift og tale.
 
Du er erfaren IT-bruger og har gerne kendskab til Autocad og/eller Inventor 3D med simuleringsprogram. Du behersker statikberegninger, eller vil beherske det efter hurtig ”genoptræning”.
 
Du er robust, engageret og udadvendt, og har en struktureret arbejdsform. Du sætter en ære i kvalitet og god kundeservice.
 
Du tilbydes
Du får frihed under ansvar og gode muligheder for at præge jobbet, der vil give dig faglige og personlige udfordringer.
 
Virksomhedskulturen er præget af en venlig omgangstone med respekt for den enkelte og god plads til humor.
 
God løn med pensions- og sundhedsordning og øvrige benefits efter kvalifikationer.
 
 
Ansøgning
Send venligst din ansøgning mærket 164.12.11-F5 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link.
 
Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.
 
(Du bedes venligst anføre, hvor du så stillingsopslaget første gang, - på forhånd tak).

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk