Home Print Sitemap

SALGSINGENIØR, PROJEKT - Professionelle løsninger til industrien - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden

Vores kunde er leverandør af kvalitetsprodukter til det danske marked gennem 60 år, og besidder en omfattende dokumenteret specialviden om importerede kvalitetsprodukter fra førende europæiske og japanske specialfabrikker.

Med omkring 50 ansatte, fordelt på afdellingerne i Storkøbenhavn og Århus sydområdet, er virksomheden markedsførende i Danmark inden for en del af sit produktområde, hvor projektsalg er et voksende marked.

Virksomheden er kendt for et godt arbejdsmiljø, stor faglighed blandt kollegerne og en holdånd, der skaber resultater.

Jobbet

Du er kundens og sælgerens kontakt internt i virksomheden og til virksomhedens underleverandører/agenturer. Du har en vigtig og aktiv rolle i afdækningen af kundens krav og ønsker, og deltager i hele salgsprocessen fra første kundekontakt, tilbudsgivning, projektering og aflevering.

Du vil indledningsvist være back-up for de etablerede sælgere, indtil du er klar til at håndtere salget på egen hånd.

Du vil herefter få ansvaret for:

  • Vedligeholdelse og udbygning af Key Accounts
  • flere af virksomhedens produkter, herunder dokumentation, leverandørkontakt, markedsføring, vidensdeling, produkttræning m.m.

Din profil

Du har en uddannelse som maskiningeniør/-tekniker eller tilsvarende, og brænder for såvel for det kommercielle som det tekniske i opgaveløsningen. Du har gerne erfaring fra projektorienteret salg, og behersker engelsk i skrift og tale.

Du er en erfaren bruger af IT, og har gerne kendskab til Autocad og/eller Inventor 3D med simuleringsprogram.

Du er robust, engageret og udadvendt, og har en struktureret arbejdsform. Du sætter en ære i kvalitet og god kundeseervice.

Du tilbydes

Du får frihed under ansvar og gode muligheder for at præge jobbet, der vil give dig både faglige og personlige udfordringer. Virksomhedskulturen er præget af en venlig omgangstone med respekt for den enkelte og god plads til humor.

God løn med pensions- og sundhedsordning og øvrige benefits efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning mærket ’146.11.11-F5 Salgsingeniør, projekt’ med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491 for yderligere oplysninger.

 

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk