Home Print Sitemap

SALGSINGENIØR - Regnvandsløsninger - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden

Wavin i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Baltikum er en del af den internationale Wavin-koncern. Virksomheden er en af Europas største producenter af rørsystemer i plast med 6.300 medarbejdere i 29 lande og en omsætning på 1,16 mia. EUR.

Wavin er og har igennem mange år været en af de førende virksomheder i Europa indenfor håndtering af spildevand. De stigende mængder regnvand har de senere år vist et stort behov for systemer, der kan aflede og håndtere pludselige og store nedbørsmængder. Wavin har udviklet løsninger som kan varetage denne opgave, og regnvandshåndtering er et af de strategiske satsningsområder.

Wavin markedsfører totalløsninger inden for regnvandshåndtering under navnet Intesio.

Hos Wavin byder hver dag på nye udfordringer og forandringer - uanset jobfunktion. Wavin vil være på forkant for at føre an i konkurrencen, og med afsæt i værdierne "Fleksibilitet, Pålidelighed og Innovation" satses på nytænkning, handlekraft, optimisme og målrettet udvikling.

Jobbet

Du bliver en nøgleperson i teknisk rådgivning og projektsalg af Intesio løsninger, når du er oplært i Wavins produktprogram. Du får en vigtig rolle med at oversætte kundernes behov for regnvandshåndtering til konkrete løsninger, og du bliver derfor involveret i møder med bygherrer og rådgivere i alle faser af et projekt.

Konkret betyder det også, at du skal udarbejde projektoplæg og tegninger med Wavins løsninger og præsentere dine oplæg for rådgivere og investorer/bygherrer.

Du skal desuden løbende deltage i arbejdet med udvikling og tilpasning af Intesio konceptet, så produktet konstant imødekommer markedets behov.

Endelig får du en vigtig i rolle som intern samarbejds- og sparringspartner med kolleger i Intesio teamet bestående af ingeniører, salgskonsulenter og teknisk service.

Din profil

Du er ingeniør eller i besiddelse af anden relevant teknisk uddannelse, gerne med en solid viden om afløb og/eller vandforsyning. Derudover er det en fordel, hvis du har viden om og erfaring med salg af tekniske løsninger og projekter.

Du kommunikerer ubesværet med mennesker i forskellige funktioner og kan begå dig på engelsk og skandinavisk. Det er naturligt for dig at inspirere og begejstre kunder og kolleger, så de kan se mulighederne i Wavins løsninger – samtidig med, du bevarer et højt fagligt niveau. Det er et yderligere plus, hvis du har erfaring med tværfagligt projektarbejde og gerne som projektleder.

Du tilbydes

Som ny på Wavin-holdet kan du komme vidt omkring. Du tilbydes mange arbejdsområder, udviklingsmuligheder og karriereforløb – og Wavin har de bedste rammer for et spændende og indholdsrigt job, - …og det er op til dig at udfylde rammerne!

Løn og benefits efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning mærket 145.11.11-F5 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk