Home Print Sitemap

SKIBSMONTØR/SKIBSBYGGER/SMED – Grønland

 

Virksomheden

 

Sisak Teknik A/S er et mindre værft og industricenter beliggende i Aasiaat i det naturskønne nordvestlige Grønland. Virksomheden har eksisteret i mere end 70 år og betjener alle typer skibe og med en kapacitet på mere end 300 tons. Servicen omfatter alt fra maskindele, reparation og vedligehold af motorer og elektriske installationer og kraner til ophugning, opbevaring og udvidelse og maling af skibe. Virksomheden driver desuden egen butik og ser store muligheder i den nyligt oprettede feature for handel på nettet.

 

 

 

Jobbet

 

Værftets opgaver omfatter alle typer vedligehold og reparationer på træ-, glasfiber- og stålskibe. Du skal derfor have mod på at gå ombord i disse forskelligartede opgaver.

 

 

 

Din profil

 

Du er uddannet skibsmontør/skibsbygger/smed eller lignende, og har du erfaring som formand eller lyst til at arbejde dig henimod den type opgaver, vil det kun blive hilst velkommen.

 

 

 

Du tilbydes

 

Løn efter kvalifikationer.

 

 

 

Ansøgning

 

Send venligst din ansøgning mærket 352.18.11-F7 med CV til info@entermanagement.dk -.

 

Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du opfordres til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491 for yderligere information.

 

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk