Home Print Sitemap

STÆRKSTRØMSINGENIØR til projektering af byggeri – Region Midtjylland/Østjylland - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden
Vores kunde er et større velrenommeret rådgivende ingeniørfirma med afdelinger i Jylland og på Sjælland, der yder rådgivning inden for alle former for byggeri og anlægsarbejder og alle ingeniør-fagenes områder. Innovation og kvalitetssikring er grundlæggende værdier. Virksomheden har allerede sat sit tydelige aftryk på Danmarkskortet med markante byggerier. Vil du være med til fortsætte denne trend?
 
Jobbet
Med reference til afdelingschefen for El vil du indgå i et team på 11 medarbejdere, hvor du vil medvirke til at videreudvikle firmaets ekspertise inden for el-installationer. 
Opgaverne er meget afvekslende i størrelse og indhold, og med din baggrund bidrager du til et godt samspil mellem samarbejdspartnere og kolleger såvel på byggepladsen som in-house. 
 
Din profil
Du er stærkstrømsingeniør med flere års erfaring fra rådgivende ingeniørfirma(er). Du har arbejdet bredt med stærk- og svagstrømsinstallationer, herunder gerne et eller flere af følgende områder:  CTS, UPS/generatorer, diverse alarmanlæg, projektering af sygehuse og evt. belysningsdesign. Du er god til at kommunikere på alle niveauer og har en naturlig gennemslagskraft. Du bidrager med godt humør og ser dig selv som teamplayer.
 
Du tilbydes
en spændende og udviklende stilling i et dynamisk og velkonsolideret firma. Kulturen er præget af en uformel og positiv omgangstone. Løn efter kvalifikationer.
 
Ansøgning
Send venligst din ansøgning mærket 180.13.11-E7 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link.

Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk