Home Print Sitemap

STATSAUT. REVISOR - Kommende partner - (STILLINGEN ER BESAT)

Vores kunde er et ekspanderende revisionsfirma med 40 medarbejdere beliggende i Århus. Virksomheden indgår aktivt i et samarbejde med øvrige revisionsfirmaer, der bl.a. har til formål at styrke og udvikle det faglige niveau.

Du vil som partner deltage i ansvaret for:
• Videreudvikling af firmaets strategi
• akkvisition af nye kunder
• vedligeholdelse og videreudvikling af en del af den eksisterende kundeportefølje
• rekruttering, fastholdelse og videreudvikling af medarbejdere.
Opgaverne kan i vid udstrækning tilpasses dine interesser.
Det forventes, du har et ønske om at rådgive kunderne på fortrinsvist strategisk og taktisk niveau, f.eks. etablering af datterselskaber, køb og salg af virksomheder, generationsskifte m.m.
 
Du har formentlig min. 2-3 års erfaring som statsautoriseret revisor, og trives med at være ude hos kunderne. Du er en god leder, der har blik for personalepleje.
 
Fuldt partnerskab på lige fod med firmaets 2 partnere forhandles efter 6-12 måneder afhængigt af din erhvervserfaring som statsautoriseret.
 
Virksomheden lægger stor vægt på, der er balance mellem arbejde, familie og fritid.
 
Lønniveauet inden partnerskab vil ligge på 600–800.000 DKK med tillæg af pension.
 
Tiltrædelse snarest, - men vores kunde har også tid til at vente i forhold til forestående årsafslutninger foråret 2010, således tiltrædelse f.eks. først vil ske efter sommerferien.
 
Send venligst din ansøgning mærket 120.10.11-A1 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.

 

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk