Home Print Sitemap

TEKNISK SUPPORTER – Med baggrund inden for el-området - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden

Vores kunde er verdens førende inden for flere af sine produktområder. Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling og tæller nu i omegnen af 425 meget kvalificerede medarbejdere globalt. Innovativ produktudvikling, kundeorienteret opbygning af organisationen og håndteringen af logistikken har givet et pænt forspring i forhold til konkurrenterne inden for branchen. Beliggenhed Midt-/Nordvestjylland.

Jobbet

Med reference til Senior Department Manager vil du indgå i et team af supportere, hvor dine udfordringer – hvis du ønsker det - vil udvikle sig i takt med produktkendskabet. Du vil få en grundig oplæring og indledningsvist hovedsaligt få følgende opgaver:

  • Rådgive kunder om kendte applikationer, der kan opfylde kundens behov
  • Rådgive kunden om produktets muligheder og dets dokumentation
  • Supportere tests af nye og opdaterede produkter og ny software
  • Udarbejdelse af generel og kundespecifik produktdokumentation
  • Uddannelse af kunderne på virksomhedens simulatorer og andet undervisningsmateriel
  • Onsite commissioning / fejlfinding og udbedring
  • Supportere salgsafdelingen.

Jobbet vil være forbundet med rejseaktivitet, - typisk rejser af 3-7 dages varighed afhængig af lokation.

Din profil

Ideelt set har du en uddannelse som industrielektriker, gerne suppleret med en uddannelse som maskinmester, stærkstrømsingeniør eller -tekniker. Du er nyuddannet eller har få års erfaring gerne fra lignende job. Vigtigst er, du fortsat har fokus på det tekniske, og vil tage udfordringen i at skulle sætte dig ind i systemer, du ikke bare lige lærer overnight. På den anden side må du gerne på sigt kunne se dig selv påtage dig større ansvar i form af projekt- eller personaleledelse eller andre typer af stillinger. 

Du er selvstændig og ansvarsfuld, og sætter pris på teamsamarbejde. God service og kvalitet i opgaveløsningen er indgroede metoder i din håndtering af dit job.

Du behersker engelsk på forholdsvist højt niveau.

Du tilbydes

Et job i en virksomhed, hvor du via din indsats kan få mange muligheder for at videreudvikle dig. Erfaringen viser, teknisk support er et rigtig godt sted at starte, således produktkendskabet er på plads for den videre færd i organisationen. Virksomheden lægger vægt på åbenhed og at behandle sine medarbejdere godt.

Løn og benefits efter kvalifikationer. Lønnen oplyses af formelle årsager til 335. – 385.000 DKK + pension og tillæg ved rejseaktivitet.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning mærket 153.11.11-F6 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.

 
 

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk