Home Print Sitemap

UDDANNELSESCHEF - Randers Social- og Sundhedsskole - (STILLINGEN ER BESAT)

Har du lyst til at stå i spidsen for social- og sundhedssuddannelsen på en skole i rivende udvikling?

I den nyoprettede stilling som uddannelseschef på Randers Social- og Sundhedsskole får du ansvar for udviklingen af social- og sundhedsuddannelsen og samarbejdet med praktikken i kommuner og region. Du vil ligeledes få personaleansvar for 3 underviserteams (25 medarbejdere) og et tæt samarbejde med de øvrige uddannelseschefer, administrationschefen og direktøren.

Vi forventer, du har

- erfaring med personaleledelse

- lyst til pædagogisk ledelse

- kendskab til social- og sundhedssektoren

- evnen til i samarbejde med medarbejderne at udvikle uddannelserne og skolen

- en MVU eller LVU uddannelse og gerne med pædagoisk - og/eller ledelsesuddannelse.

Randers Social- og Sundhedsskole er en levende skole, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd, hvor nysgerrighed og lyst til udfordringer blomstrer, og hvor ansvarlighed og gensidig respekt er en selvfølge. Dagligdagen bygger på værdier om rummelighed, engagement, bevægelighed og professionalisme.

Hør gerne mere hos skolens direktør, Vibeke Nielsenpå 8641 6900, og klik ind på www.sosuranders.dk.

Forventet ansættelse 1. marts 2010.

Ansøgning med CV mrk. 119.10.11-C2 sendes til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg. Din ansøgning behandles fortroligt, og videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte konsulent Per B. Linneberg på 2277 1491.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller andet etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Cirkulære om organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedssuddannelser af 27. juni 2008.

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk