Home Print Sitemap

VÆRFTSCHEF – Ledelse af mindre, velfungerende værft i Grønland

Virksomheden

 

Sisak Teknik A/S er et mindre værft og industricenter beliggende i Aasiaat i det naturskønne nordvestlige Grønland. Virksomheden har eksisteret i mere end 70 år og betjener alle typer skibe med en kapacitet på mere end 300 tons. Servicen omfatter alt fra maskindele, reparation og vedligehold af elektriske installationer og kraner til ophugning, opbevaring og udvidelse og maling af skibe. Virksomheden driver desuden egen butik og ser store muligheder i den nyligt oprettede feature for handel på nettet.

 

 

 

Jobbet

 

Med reference til Managing Director får du ansvaret for den daglige ledelse af værftet. En typisk dag former sig ved morgenmøde med nøglepersoner, en tur rundt på værftet, opfølgning på igangværende sager, indkøb og møder med kunder med efterfølgende udarbejdelse af tilbud. Coaching af medarbejdere så de tager ansvar er ligeledes en vigtig del opgaven.

 

 

 

Din profil

 

Du har en teknisk baggrund, - eksempelvis gerne maskinmester -  og min. 2 års erfaring som leder. Du har en inddragende lederstil, men ved også hvornår der skal trækkes en streg i sandet.

 

 

 

Du tilbydes

 

Du får rig mulighed for at præge dagligdagen på værftet samt få et godt samarbejde med direktøren om videreudvikling af ”forretningen”. Løn efter kvalifikationer. Bolig kr. 5.000 inkl. forbrug. Bil stilles til rådighed, dog således man selv har ansvar overfor skattevæsenet. Virksomheden betaler en årlig frirejse til DK. Aasiaat giver dig desuden rige muligheder for oplevelser af enhver art i naturen.

 

 

 

Ansøgning

 

Send venligst din ansøgning mærket 351.18.11-C9 med CV til info@entermanagement.dk

 

Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig.

 

Du opfordres til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491 til en snak om stillingen og dine forestillinger om livet i Grønland.

 

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk