Home Print Sitemap

VÆRKFØRER – Virksomhed i vækst – maskinbranchen - (STILLINGEN ER BESAT)

Virksomheden

 

Virksomheden er danskejet og beliggende i Holstebro.

Virksomheden er ordreproducerende og fremstiller og servicerer specifikke hydrauliske system- og komponentløsninger til industrien. Virksomheden designer og udarbejder optimale og unikke løsninger inden for alle former for hydraulik, transmissionssystemer samt maskinbygning til en bred vifte af førende industrivirksomheder. Det er virksomhedens mål at skabe værdi for kunderne.

Jobbet

 

Med reference til direktøren har du ansvaret for:

  • Ledelse og udvikling af virksomhedens engagerede medarbejdere 
  • Produktionen
  • Indkøb af materialer og forbrugsstoffer
  • Levering af rette kvalitet til rette tid
  • Overholdelse af miljø- og sikkerhedskrav
  • Lagerstyringen
  • At have hands-on i produktionen
  • Udarbejdelse af mindre tilbud inden for maskin- og vedligeholdelse
  • Kontrol af fakturaer og priser

Din profil

 

Det er et krav, du er uddannet håndværker inden for maskinbranchen, gerne suppleret med en teknikeruddannelse.

Du er selvstændig, udadvendt, serviceminded og sætter stor pris på godt samarbejde. Du bevarer overblikket også i stressede situationer, og er indstillet på hverdagen kan byde på mange forskelligartede opgaver. 

Du er IT-minded og bruger de væsentligste programmer i MS Office. Det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til økonomi- eller produktionsstyringssystemer, eksempelvis C5.

Du ser det som en god udfordring at få indflydelse på videreudvikling af virksomhedens produktion og skabe et velfungerende samarbejde med virksomhedens øvrige funktioner.

Du tilbydes

Et udfordrende job i en virksomhed, hvor du vil blive en meget vigtig medspiller i videreudviklingen af professionaliseringen på de interne linjer. Løn og benefits efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning mærket 152.11.11-D7 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491. 

 

 

 

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk