Home Print Sitemap

VVS-INGENIØR TIL PROJEKTERING AF SYGEHUSE – Region Midtjylland/Østjylland

Virksomheden

Vores kunde er et større velrenommeret rådgivende ingeniørfirma med afdelinger i Jylland og på Sjælland, der yder rådgivning inden for alle former for byggeri og anlægsarbejder og alle ingeniør-fagenes områder. Innovation og kvalitetssikring er grundlæggende værdier. Virksomheden har allerede sat sit tydelige aftryk på Danmarkskortet med markante byggerier. Vil du være med til fortsætte denne trend?

Navn på virksomheden oplyses ved fremsendelse af ansøgning.

Jobbet

Med reference til afdelingschefen for VVS vil du indgå i et team på 25 medarbejdere, hvor du vil få en betydelig rolle i at videreudvikle firmaets ekspertise inden for VVS- og ventilations-installationer til sygehuse. Endvidere får du til opgave at:

• Deltage i projektering af VVS- og ventilationsopgaver, herunder til sygehuse

• Formidle din viden inden for sygehusområdet in- og eksternt

• Være fagansvarlig på udvalgte projekter.

Din profil

Du er bygningsingeniør med flere års erfaring inden for VVS-området fra rådgivende ingeniør-firma(er). Du har de seneste år deltaget i sygehusprojekter som projekterende og/eller ansvarshavende ingeniør. Du er god til at kommunikere på alle niveauer og har en naturlig gennemslagskraft. Du bidrager med godt humør og ser dig selv som teamplayer.

Du tilbydes

en spændende og udviklende stilling i et dynamisk og velkonsolideret firma. Kulturen er præget af en uformel og positiv omgangstone. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning mærket 177.13.11-E7 med CV til info@entermanagement.dk eller ENTERManagement, Vestergade 32, 8600 Silkeborg eller via dette link. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og personlige oplysninger videregives kun efter aftale med dig. Du er velkommen til at kontakte Per B. Linneberg på tlf. 2277 1491.

Tip en ven om dette stillingsopslag

Tip en ven om dette stillingsopslag
ENTERManagement - Vestergade 32 - 8600 Silkeborg - tlf. 8610 1491 - info@entermanagement.dk